• пт. мар. 29th, 2024

Показен разстрел на Околовръстното в София! Собственик на автокъща е убит в джипа си Мерцедес

Bychaspic

апр. 6, 2021

Собственик на автокъща е бил показно застрелян в луксозния си автомобил на Околовръстното шосе в София в района на кръстовището със „Симеоновско шосе“, предаде bTV.

По непотвърдена информация убиецът е бил маскиран.

Той е причакал жертвата си на светофара. След покушението е успял да избяга.

По информация на NOVA убиецът се е правил на клошар. В района често има такива, които просят от шофьорите. Убитият е бил в джип „Мерцедес“.

Според източници на bTV убитият се казва Николай Драгополов, на 46 години и криминално проявен.

Има повече от 20 регистрации, някои от тях за наркотрафик.

По-късно прокурор Илияна Кирилова съобщи, че в колата с мъжа е било 11-годишното дете на приятелката му, но то е живо и здраво. На местопрестъплението са открити две гилзи, но тепърва предстои да бъде направен оглед, да се събират доказателства и да се разпитват свидетели.

Застреляният е бил шеф на автокъща „Тони- Авто“

Сигналът за убийството е подаден на тел. 112 в 20:04 ч. от мъж, който е чакал в автомобила си на светофара и е чул изстрели, съобщи директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

Веднага са били предприети действия по отцепване на района, за да се запазят уликите. Все още няма версии, по които полицията да работи, все още се събират доказателства и разследването е в много първоначален етап, каза Хаджиев.

По непотвърдена информация убитият е имал конфликт със собственик на друга автокъща. Мъжът от другата седмица е трябвало да бъде с охрана.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *