• вт. апр. 16th, 2024

ПП: Организирането на хора да пътуват, неспазвайки мерките, е безразсъдна хулиганска проява

Bychaspic

ян. 13, 2022

Вчерашния ден 77 човека са загубили живота си в битката с ковид. Организирането на хора да пътуват, насърчавайки ги да не използват предпазни средства и ваксини, е безразсъдна хулиганска проява. Депутатите на “Възраждане” са ваксинирани. Те могат да развеят депутатската си карта и да бъдат приети в най-добрите болници. Това заяви Николай Ангов от ПГ на “Продължаваме промяната”

Той благодари на служителите на МВР, които са се погрижили да няма пострадали от страна а протестиращите: “И все пак над 8 полицаи пострадаха вчера”.

“Ние вече две години се събуждаме с цифри за заболеваемостта. Много хора се притесняват за живота и работата си. Една шепа хора обаче, гледайки цифрите, виждат възможност за политически дивидент”, категоричен беше Ангов.

Той се обърна към колегите си като каза, че не е време за пропаганда, която отрича науката: “Нека оставим процентите подкрепа и се постараем да намалим броя загинали българи в тази пандемия. Призовавам тези, които наричат ваксината “експериментална течност” да последват примера на депутатите и да се ваксинират”.

По думите му ни очаква тежка вълна, която се развива въпреки ваксините, но хора не умират в такъв голяма процент: “Нека спасяваме човешки животи, а не да ги обричаме”.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *