• пт. апр. 19th, 2024

Проф. Николай Денков: В момента не обсъждам въпроса за участието ми в новия проект

Bychaspic

сеп. 21, 2021

Представете си на 15-и септември един министър на образованието да тръгне да гони други политически цели. Аз подкрепям методите на Кирил Петков. С него се познаваме от години и сме обсъждали проблемите. В момента не обсъждаме въпроса за участието ми в новия проект. Аз си действам в образователната сфера, а те действат в строителството. Почти не се срещаме“. Това заяви служебният министър на образованието Николай Денков пред БТВ. 

„Никога не съм имал разговори със Слави Трифонов. Срещнах се с Николай Василев и с Тошко Йорданов“, каза още служебният министър по повод номинацията му в проектокабинета на ИТН. 

Припомняме, че лидерът на партията предложи списък с имена, които според него трябва да бъдат гласувани в парламента за министри. Бившият министър на транспорта, администрацията и икономиката от НДСВ Николай Василев беше сложен за премиер. След скандално интервю на проверявания за плагиатство Петър Илиев пред Нова ТВ, народните представители от всички парламентарни групи останаха неприятно изненадани. Служебният образователен министър също беше спряган за участник в проекта на Кирил Петков и Асен Василев. Той не каза категорично, че няма да се включи в „Продължаваме промяната“, но засега искал да подсигури новата учебна година.  

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *