• сб. апр. 20th, 2024

Световната либерална общност поздрави ДПС за постигнатия изборен резултат

Bychaspic

апр. 8, 2021

Световната либерална общност поздравява ДПС с добрия изборен резултат. Това съобщиха от движението във Фейсбук.

Председател на партия АЛДЕ Ханс ван Баален пише:

Поздравления за ДПС в България – партията член на АЛДЕ и лидерът й Мустафа Карадайъ за успеха на парламентарните избори. Очакваме с нетърпение работата с вас за укрепване на либерализма и допринасяне за положителна промяна в страната.

Поздравления, Мустафа Карадайъ! Присъединете се към поздравленията от глобалното семейство на либералите, за да поздравим ДПС, като част от него, за техния успех на изборите. Те увеличиха вота за ДПС до 10,5%, спечелвайки още 4 мандата в Българския парламент и правейки либералите един от победителите на изборите, пък пише в мрежата
др. Хакима Ел Хаите – председател на Либералния интернационал.

Дачиян Чолош – председател на група “Обнови Европа” в ЕП изказва
поздравления за ДПС и Мустафа Карадайъ за добрите резултати на парламентарните избори в България и спечелените допълнителни четири мандата. Нуждаем се от силна, реформирана България в сърцето на европейското семейство, добавя той.

Роман Якич – председател на либералната мрежа на Югоизточна Европа (ЛИБСЕН):
От името на ЛИБСЕН искам да поздравя ДПС и Мустафа Карадайъ за резултата от 10,5 % от гласовете и 4-те допълнителни мандата в Българския парламент, в сравнение с предходните избори. Това е успех за кампанията на ДПС, изпълнена с проевропейски послания.

Антоанета Асенова – президент на европейските млади либерали (ЛАЙМЕК):

От името на ЛАЙМЕК поздравявам ДПС за изборния резултат и за избраните либерални млади представители в Народното събрание на България.

Баален 1

Чолош

Якич

Антоанета

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *