• вт. апр. 16th, 2024

Седмичен хороскоп за 4 – 10 октомври 2021 година

Bychaspic

окт. 2, 2021

На 6 октомври Плутон излиза от ретроградната фаза, която ще има добър ефект върху семейните отношения, както и на работното място.

След това се очакват цели три отрицателни дни подред. Първо Венера ще се премести в знака на Стрелец, в който не ѝ е удобно, а след това ще дойдат два дни негативни аспекти на Слънцето с Меркурий и Марс – на 8 -ми и 9 -ти. Най -релевантният тази седмица е законът за бумеранга . Събития като тези означават, че ще получим това, което заслужаваме.

Овен

Първата половина от седмицата ще бъде спокойна, но от сряда е по -добре Овенът да напусне сферата на финансите. Много е добре, ако имате сродна душа, с която да прекарвате свободното си време. Можете да посетите родителите си, да направите среща или да се запознаете с някого. През втората половина на седмицата не трябва да харчите много пари, да заемате и давате пари назаем. В отношенията с другите трябва да внимавате, защото те могат да проявяват фалшиви чувства, да се правят на приятели и другари.

Телец

Звездите и планетите тази седмица ще повишат чувствителността на Телец, способността им да усещат други хора.

Трябва да използвате този подарък и да не се губите духом отново. Астролозите също така отбелязват, че тази седмица Телецът може да има нови врагове, но е важно да запомните, че тези, които не ни харесват, се делят на два типа: тези, които са глупави, и тези, които ни завиждат. В случая с Телец тази седмица, това ще бъде по -скоро вторият тип. Нищо не може да ги поправи, затова е най -добре да стоите далеч от тях.

Близнаци

Сега Близнаците трябва да изградят възможно най -много отношения с представители на искрените знаци на зодиака . Такива хора ще им помогнат да бъдат на вълната на успеха. Също така искрените хора могат да окажат значителна подкрепа в трудни времена. Става въпрос за психологическа подкрепа. Ако действате сами, можете да станете аутсайдер. Близнаците се нуждаят от екипна работа, особено след 7 -ми, защото Венера ще ги лиши от силата и енергията им. Астролозите съветват да се вслушат в мнението на близките си.

Рак

Раците трябва да избягват прекомерната активност от 7 -ми, защото техният покровител Венера ще загуби част от силите си на този ден. Преходът на планетата към нов Знак може да повлияе негативно на сферата на любовта – ще се появят проблеми, намеци, жажда за самота. Раците може да мислят, че това е някаква вреда на връзката , но това не е така. Това е просто труден период, в който е по -добре да се съсредоточите върху домакинските задължения, хобитата. Няма нужда да провокирате близките и да им причинявате негативни емоции. Астролозите съветват да им се даде свобода.

Лъв

Лъвовете трябва да активират своите зодиакални енергийни източници тази седмица . Факт е, че сили може да липсват дори за някои приятни неща като романтични срещи или ходене на интересни места с приятели. Независимо от това, Лъв ще има много нови възможности през първата половина на седмицата и през почивните дни, така че трябва да сте нащрек. Ако се появи възможност, тя трябва да се възползва. Астролозите съветват Лъвовете да добавят малко разнообразие към личния си живот, свободното време и работния процес. За да могат да се развеселят.

Дева

Въпреки проблемите, свързани с поведението на планетите, Девите ще могат да намерят любов или да заздравят връзките си, да успеят във финансовата сфера, а също и просто да се радват на живота. Най -добре е да бъдете тактични, когато работите с колеги и непознати. Ако е възможно, трябва да им обясните причините за техните действия. Сега не трябва да си създавате нови врагове и недоброжелатели.

Везни

Енергията на Везните ще отслабне малко поради прехода на Венера към знака на Стрелец. Това означава, че от 7 -ми, Везните ще станат по -трудни за възстановяване на енергията. Също така тези хора ще загубят физическа и психическа сила. Везните трябва да внимават с мисите си и така ще могат да преодолеят всякакви пречки по пътя си. Също така през тези седем дни представителите на този знак могат да започнат да се тревожат за въпроси, които отдавна са загубили своята актуалност. Няма нужда да се връщате към вече преживяното и няма власт над бъдещето и настоящето.

Скорпион

Скорпионите могат спокойно да насочат вниманието си към любовната сфера на живота. Също така, хората от този знак могат спокойно да разчитат на прехвалената си интуиция. Шестото им чувство едва ли ще ги подведе сега. Тези, които вече имат връзка, ще могат да открият нови аспекти в любовта. Трите най -опасни дни от седмицата от 7 до 9 са Скорпионите, които си струва да бъдат посветени на семейството. Астролозите съветват да започнете седмицата с почистване на къщата. Това ще подобри енергията и ще привлече късмет.

Стрелец

Както знаете, нашият дом е място на сила. За да може енергията на Стрелец да бъде възстановена по време на престоя им в родните стени, а не да продължи да тече, те трябва да се отърват от нещата, които я крадат . Тази седмица също е много полезно да се отървете от хората, които дразнят с поведението си и отхвърлят с аурата си. Трябва да спрете да общувате с тях, за да не губите повече доверие и късмет заради тях. Като цяло астролозите съветват хората от този знак да действат в обичайния си ритъм, без да променят коренно плановете си.

Козирог

За Козирозите звездите и планетите обещават бърз духовен растеж. Това е чудесно време за практикуване, молитва и почистване на кармата с добри дела. Астролозите съветват да се избягват капаните, които възпрепятстват духовния растеж . Трябва да бъдете по -внимателни към сродната си душа. Ако обидите любим човек, това може да го провокира да изневери. В петък и събота, докато Слънцето е в негативни аспекти с Меркурий и Марс, могат да се отворят любовни триъгълници и да се появят семейни проблеми.

Водолей

Това е идеалното време за магически ритуали, осъзнати сънища, медитация и молитва. Водолеите трябва да се съсредоточат върху трансформирането на вътрешния си свят, върху нематериалните ползи. Това е чудесно време за запознанства. Силата на самохипнозата ще помогне на Водолея да изпълни любовта и всякакви други желания. Астролозите съветват хората от този знак да избират не най -краткия, а най -честния път към успеха.

Риби

Благоприятни дни за Рибите ще бъдат 4 и 5 октомври. Освен това, като повечето други хора, ще започне труден период поради Венера, Слънцето, Марс и Меркурий. За да преодолеят всички препятствия по пътя си, Рибите трябва да изчистят аурата си от негативизъм . Трябва да мечтаете повече, да помните по -малко за нещо лошо и неприятно. В отношенията си дори с най -неприятните хора астролозите съветват да бъдете тактични. В противен случай ще започне период на силни кавги и конфликти.

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *