• сб. апр. 20th, 2024

Хаджигенов за скандала: Манолова и Дончева се изказаха неподготвени и цопнаха в огромна кална локва

Bychaspic

апр. 13, 2021

Мая Манолова и Татяна Дончева паднаха в огромна кална локва – така техният съпарпием  Николай Хаджигенов коментира в сутрешния блок на Нова Тв скандала, гръмнал между тях миналата седмица във връзка с негови непремерени изказвания. 

Политическото гробище е пълно с опитни хора, коментира той влизането в парламента на много неопитни парламентаристи.

Хаджигенов заяви, че винаги ще говори това, което мисли. Той подчерта, че лъжата в политиката е начин на живот, а лъжата в неговата професия се наказва със затвор.

Трите протестни партии трябват да предложат председател на парламента. От партия „Изправи се, мутри вън“ ще предложат на Слави Трифонов имена на министри, заяви Хаджигенов.

Ако ни предложат подкрепа от БСП – ще я вземем, ако ДПС ни предложат подкрепа – ще я вземем. Ние не можем сами да постигнем политическото убийство на ГЕРБ, каза той.

Единствението условия, които ще приемем, са нашите условия, поясни той начина, по който ще водят преговорите за съставяне на правителство.

Николай Хаджигенов коментира и думите на съпредседателя на „Изправи се! Мутри вън!“, че не задължително Николай Хаджигенов да е част от парламетнарна група на „Изправи се! Мутри вън“, особено ако смята да става министър с подкрепата на ГЕРБ и на ДПС. Брифингът на Мая Манолова беше във връзка с думите на Николай Хаджигенов, който заяви, че не може без гласовете на БСП да се направи нищо и че е готов да бъде министър, ако се наложи да се пожертва.

Те явно се изказаха неподготвени (Мая Манолова и Татяна Дончева) – б. ред.и цопнаха в една кална лова, създадена от самите тях. Надявам се, че това няма да се случва в бъдеще. Аз ще казвам нещата такива каквито са. Смятам, че въпреки всичко, ще се разберем, посочи Николай Хаджигенов.

 

Целите на протеста за отстраняване на Борисов от властта и на Гешев. Нищо не се е променило. Целите не са се променили, промени се инструментът. Защо да не използваме този инструмент за постигане на целите си. Партиите на статуквото ще се опитат да оцелеят и ако това означава да гласуват против себе си, ще го направят, посочи Николай Хаджигенов.

Очаквайте подробности

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *