• нд. юли 21st, 2024

Bloomberg TV Bulgaria започва подкаста „Имот: взет или нает“

Bychaspic

май 20, 2022
Bloomberg TV Bulgaria започва подкаста „Имот: взет или нает“

Нов подкаст, посветен специално на една от най-горещите теми от последните години – пазарът на недвижими имоти, започва единствената бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria. На 23 май на уебсайта на бизнес телевизията ще може да откриете първия епизод от новия подкаст „Имот: взет или нает“. А отговор на големия въпрос „Взет или нает?“ ще търси във всяко издание мениджърът на сайта за обяви за недвижими имоти Imoti.net Снежана Стойчева.

Подкастът ще бъде своеобразното дигитално продължение на големия проект „Годишни награди на Imoti.net“, с който сайтът за обяви за недвижими имоти дава своя принос към осветляването и насърчаването на добрите практики в имотния сектор и представянето на актуалната ситуация на пазара в интерес на неговото развитие. Само преди броени дни за седма поредна година Imoti.net отличи най-добрите в недвижимите имоти, а през юни екипът на сайта предстои да проведе и серия от експертни бизнес дискусии под надслов „За по-добра среда на живот“ в различни точки на страната. Части от дискусиите ще бъдат излъчени и в „Имот: взет или нает“.

Подкастът за недвижими имоти ще бъде наличен за слушане в сайта на Bloomberg TV Bulgariа. Новите епизоди ще бъдат качвани два пъти месечно. Първото издание на „Имот: взет или нает“ предстои на 23 май. Неговият фокус ще бъде насочен ексклузивно върху активния пазар на градски и селски имоти във и около София през последните две години. Събеседници в първия епизод на подкаста ще бъдат анализаторът Младен Митов и Борислав Борисов от Асоциацията на българските села.

Продължават ли да растат цените на жилищата, какви имоти се предпочитат от купувачите, защо повече от 200 хиляди са новите жители в българските села за две години и кои са причините за този интерес към селски къщи – не пропускайте отговорите в първото издание на „Имот: взет или нает“, който започва от 23 май само в сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

Подкастът „Имот: взет или нает“ се осъществява с подкрепата на Пощенска банка.

Източник: https://investor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *