• ср. юли 24th, 2024

Royal Garden с покана за откриване на нов търговски офис на 9 април

Bychaspic

апр. 7, 2022
Royal Garden с покана за откриване на нов търговски офис на 9 април

Жилищен парк Royal Garden кани всички, търсещи мечтаното жилище, на отворено събитие на 9 април 2022 г. от 10:00 до 18:00 часа. Инициативата на „Галакси Инвестмънт Груп“ е в новия търговски офис на компанията инвеститор, който се намира в непосредствена близост до комплекса, на бул. „Свобода“ 65А на партер в Офис Парк Пловдив.

Всеки, който желае да закупи просторен и уютен дом, изпълнен с материали от най-високо качество, ще може да се възползва от специалните предложения, които инвеститорът е подготвил за своите гости в деня на събитието.

Всички клиенти ще имат възможността да направят и оглед на реализирани апартаменти в двете готови сгради на жилищен парк Royal Garden, който е носител на престижната награда „Сграда на годината“. Ще могат на място да усетят светлите и просторни апартаменти, създадени с оптимални функционални разпределения. Ще се насладят и на цялостното усещане за зелена среда, луксозни общи части, прекрасна локация и гледки, които се разкриват към Младежки хълм и Родопи.

Подробна информация за свободните за продажба жилища в двете нови сгради на комплекса, както и специални предложения, валидни през този ден, ще бъдат представени от търговските консултанти на жилищен парк Royal Garden.

На място можете да научите и детайли за всички компоненти, свързани със строителството. Реализацията залага на висококачествени енергоефективни материали, висок клас алуминиева  дограма, шумоизолация,  допълнително окабеляване за „умен дом“, система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода, отопление от ТЕЦ и други.

Жилищен парк Royal Garden е сред най-предпочитаните жилищни проекти в град Пловдив заради своята локация, модерна архитектура с лоджии и големи тераси с гледки, луксозни апартаменти и доказан и сигурен инвеститор.

Източник: https://investor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *