• вт. юни 25th, 2024

Talk 23 ще представи иновативни идеи и прогнози от бъдещето на 23 април по Bloomberg TV Bulgaria

Bychaspic

апр. 20, 2023

Какво е бъдещето на модерните сгради, как инфлацията влияе на строителството и недвижимите имоти, какъв е пазарът на офис площите през 2023 г.? Зрителите на единствената бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria ще разберат отговорите на тези и още въпроси в специализирания мултиплатформен проект Talk 23 – продължение на Tech 21. Датата на излъчване ще бъде 23 април от 20:00 часа, като гости на проекта ще бъдат експерти от водещи компании, които ще споделят иновативни идеи и прогнози от бъдещето. Модератор на дискусията ще бъде журналистът на Bulgaria ON AIR и продуцент на публицистичното предаване „Директно“ – Калина Донкова.

Първото издание на телевизионната дискусия Talk 23 ще очертае динамиката в строителството на резиденшъл комплекси, иновациите в сградното строителство, енергийната ефективност при жилищното строителство и развитието на технологиите. По време на дискусията експерти в бранша ще запознаят зрителите с някои от иновативните умни решения в сектора на недвижимите имоти, както и ще коментират какви са тенденциите в съвременната архитектура, дизайн и интериор.

Инж. Георги Шопов – председател на Управителен съвет на Национална агенция на строителните предприемачи, ще разкаже повече за пазара на недвижими имоти в големите градове в условията на инфлация и ще направи анализ на причините за ръста на цените и динамиката на имотния пазар в България.

Яснота за пазара на офис площите през 2023 г. и експертен поглед към зелени сертифицирани сгради и зелени проекти ще даде Адина Уелш – изпълнителен директор на Raiffeisen Property Holding International, България. Тя ще обясни какво всъщност означава „зелена сграда“, на какви критерии трябва да отговаря тя и как вече съществуваща сграда може да стане по-екосъобразна. По време на бизнес дискусията изпълнителният директор ще очертае къде се намира България сред останалите европейски държави по отношение на зелената сертификация.

Какво ще бъде бъдещето на модерните сгради, колко важни са материалите, които биват използвани, как се оптимизира разходът на енергия и какви са тенденциите в следващите години. Анализ по актуалната тема ще направи Петър Сотиров – търговски директор на водеща строителна компания в България.

По време на специализираната мултиплатформена дискусия арх. Вeржиния Николова – управител на „Конструктив България“, ще коментира темата за строителство с мисъл за хората и природата. Във финалния етап на дискусията тя ще представи на зрителите откъде започва промяната за подобряването на средата на живот и запазването на околната среда, и каква е визията на съвременния човек за модерно и удобно жилище.

Повече информация за предстоящото издание на мултиплатформения проект Talk 23 може да откриете ТУК.

Не пропускайте първото издание за 2023 година на Talk 23 на 23 април от 20:00 часа по Bloomberg TV Bulgaria.

Talk 23 ще се излъчва в ефира на телевизия Bloomberg TV Bulgaria и чрез стрийминг в сайтовете Bloomberg.bg, Investor.bg и Dnes.bg, които са част от Investor Media Group, както и във Facebook страницата на телевизия Bloomberg TV Bulgaria.

Проектът се осъществява със специалната подкрепа на Raiffeisen Property Holding International, България.

Медийни партньори на мултиплатформения проект са Bloomberg TV Bulgaria, Investor.bg, Dnes.bg, Imoti.net и Money.bg.

Източник: https://investor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *