• ср. май 29th, 2024

Нов дом в жилищен парк Royal Garden

Bychaspic

дек. 15, 2021

Жилищен парк Royal Garden, който нашумя като едно от най-предпочитаните места за нов дом в Пловдив, кани всички пловдивчани и гостите на града на коледен брънч. Инициативата е на 18 декември (събота) от 11.00 до 18.00 часа, в търговския офис, разположен в непосредствената близост до комплекса на ул. „Митрополит Максим”.

Експертите от компанията инвеститор „Галакси Инвестмънт Груп“ са подготвили коледни изненади за всички, които искат да се потопят в атмосферата на Royal Garden и да го превърнат в свой дом. По време на събитието посетителите ще могат да се запознаят с детайлна информация за двете нови сгради на комплекса, както и да обсъдят най-добрите възможности за покупка на имот, който се изпълнява спрямо най-високите световни стандарти при жилищното строителство.

Сгради 3 и 4 на комплекса, които са в процес на реализация, предлагат разнообразие от удобни и функционални двустайни, тристайни и многостайни апартаменти. Те са със светла височина от 2,85м, комфортни разпределения на помещенията, създаващи максимален простор и светлина. На горните етажи на сградите са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се превърнат в любимото място за отдих на бъдещите обитатели. Допълнителен плюс на комплекса са местата за отдих, зелените площи, детската площадка, както и  подземен паркинг и гаражи с пряк достъп до жилищните секции.

Жилищен парк Royal Garden притежава много предимства. Реализацията му залага на  използването на енергоефективни материали, висок клас алуминиева дограма, топлоизолационна фасадна система, подова шумоизолация, допълнително окабеляване за „умен дом“. Ще бъде изградена система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живущите ще бъдат монтирани датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения. Премиум жилищата ще разполагат със система за пречистен свеж въздух с възможност за контролиране на влажността. Отоплението е подсигурено от ТЕЦ. Жилищните сгради ще имат луксозно обзаведени фоайета с височина 4 метра, които да създадат усещане за уют още при влизането в сградите.

Комплексът ce намира в eдин oт най-предпочитаните райони нa град Пловдив – парк „Отдих и ĸyлтypa“, непосредствено дo Маll Рlоvdіv и caмo нa 10 минyти пешеходно разстояние oт Гребната база.

„Клиентите ни избират Royal Garden не само заради топ локацията, те са привлечени от качественото строителство и иновации, които разработихме и внедряваме в проекта, както и съвкупността от цялостната среда в жилищния парк, комфорта и уюта, които създаваме за тях. При планирането на проекта се водехме от идеята да дадем на Пловдив едно съвременно жилищно пространство, комфортна среда на живот с най-удобните и функционални жилища“, допълниха от Галакси Инвестмънт Груп. “На нашия Коледен брънч каним не само пловдивчани, които искат да си подарят нов дом за празниците, а всички, които търсят подходящи инвестиционни възможности в града“, допълниха от там.

Жилищен парк Роял Гардън получи награда от Националния конкурс Сграда на годината за сгради 1 и 2, а със сгради 3 и 4 проектът ще бъде напълно завършен.

Източник: https://investor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *