• нд. юли 14th, 2024

Почина актьорът, изиграл детето в „Алф“

Bychaspic

юли 11, 2024

Актьорът и неговото куче бяха намерени мъртви в кола на паркинг

На 46-годишна възраст почина актьорът Бенджи Грегъри, най-известен с ролята си на Брайън Танър в популярния комедиен сериал „Алф„. Грегъри беше открит мъртъв в колата си на паркинг на банка в Пеория, Аризона, на 13 юни 2024 г. Заедно с него в автомобила беше намерено и мъртвото му куче Ханс.

Сестрата на актьора, Ребека, съобщи пред TMZ, че Бенджи е страдал от депресия, биполярно разстройство и проблеми със съня, които често го държали буден за дълги периоди. Семейството подозира, че той може да е починал от топлинен удар, след като е заспал в колата си в горещия ден, когато температурите в района достигнали 42 градуса по Целзий.

Бенджи Грегъри се прослави с ролята си в „Алф„, който се излъчваше в САЩ между 1986 и 1990 г. и стана изключително популярен в България, където започна да се излъчва през 1989 г. по Българската национална телевизия. В сериала Грегъри играеше малкия син на семейство Танър, което приютява извънземно от планетата Мелмак на име Алф.

Роден на 26 май 1978 г., Бенджи Грегъри започва актьорската си кариера като дете и участва в сериали като „The A-Team“ и „Зоната на здрача“. През 2003 г. той се отказва от актьорството и се записва в американските военноморски сили, където служи като аерографски помощник до 2005 г., когато е освободен от служба.

Сестрата на Грегъри изрази дълбоката скръб на семейството и благодари за подкрепата и съболезнованията, които са получили. Тя препоръча дарения в памет на Бенджи да бъдат направени към фондацията „Actors Equity Foundation“ или „ASPCA“, организации, които той подкрепяше.

Смъртта на Бенджи Грегъри е голяма загуба за неговите фенове и за всички, които го помнят с топлота и усмивка от екраните. Нека почива в мир.

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *